Mail info@berger-deurtechniek.nl
of bel ons op +31 (0) 413 210989

Logo Berger Deurtechniek
Lees verder:
Downloads:

Productkenmerken van de Berger garagedeur

Werking

Twee torsieveren heffen het gewicht op en zorgen eventueel in combinatie met de elektrische deuropener voor een soepele deurloop in iedere openingsstand. Instelbare kogelgelagerde kunststof looprollen laten de deur bij het openen en sluiten zeer stil lopen. Met onze garagedeuren kiest u voor een ruimtebesparende oplossing: hij opent en sluit loodrecht, buigt bovendien 90 en ligt in geopende toestand vlak onder uw garagedak. Zo kunt u de ruimte in uw garage optimaal benutten.

Uitstraling

Het van verzinkt staal gemaakte deurblad heeft door de opvallende houtnerfstructuur en de sterke polyester coating een opvallende uitstraling en is tevens weer- en drukbestendig. De deur wordt standaard uitgevoerd in gebroken wit, gelijk aan RAL 9016. Op verzoek is de deur echter uit te voeren in iedere gewenste kleur.

Het speelt geen enkele rol hoe de opening van uw garage eruit ziet: rechthoekig, afgerond of met rondbogen, de Berger garagedeur past in iedere garage. Dit komt doordat de deur achter de opening wordt gemonteerd. Daarom is ook het vervangen van een oude garagedeur door een nieuwe geen enkel probleem, omdat veranderingen aan het muurgat niet nodig zijn.

Isolatie

De dubbelwandige panelen met een dikte van 40 mm zijn absoluut gelijkmatig opgevuld met CFK-vrij polyurethaanschuim. Daardoor biedt de ingebouwde en rondom afgedichte deur een zeer hoge isolatiewaarde. Door de afdichtingsstrippen rondom het deurblad van hoogwaardig EPDM is uw garage altijd dicht, of het nu regent, stormt, hagelt of sneeuwt.

Beveiligingen

Vingerknelbeveiliging Zoals gezegd staat veiligheid bij de Garagedeur Expert hoog in 't vaandel. Standaard zijn onze producten uitgevoerd volgens de Europese norm EN5096. Dit is conform de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Vanzelfsprekend voldoen de deuren aan de laatste Europese normen in functionaliteit, EN12604 en EN12605.

Verder is ieder afzonderlijk paneel speciaal uitgerust met een vingerknelbeveiliging. Hierdoor is het bekneld raken van vingers absoluut uitgesloten, zowel aan de binnen- als de buitenzijde. Ook ter plaatse van de scharnieren is beknelling van de vingers niet mogelijk.