Mail info@berger-deurtechniek.nl
of bel ons op +31 (0) 413 210989

Logo Berger Deurtechniek
Bekijk de andere merken:
Downloads:

Krachtig, duurzaam en eenvoudig te monteren

De Spin aandrijving, van het fabrikaat Nice, is een zeer gebruiksvriendelijke en modern vormgegeven aandrijving. De motor is bovendien zeer krachtig en daarom toe te passen op deuren tot 5 meter breed. Het fraaie design is tevens functioneel; zo hoeft de behuizing bij de montage niet verwijderd te worden en zijn alle elektrische en mechanische onderdelen veilig afgeschermd. Verder zorgt de tandriem in de voorgemonteerde geleiderail voor een geruisloze werking.

Voor de toepassing van deze aandrijving is een voeding (230 V) noodzakelijk nabij de motorunit, ± 3,2 m midden achter de deuropening in het plafond.

Bediening op afstand

Natuurlijk is de Nice Spin ook op afstand te bedienen, door middel van een zelflerende ontvanger in de besturingskast en een 4-kanaals handzender. Beide apparaten communiceren met elkaar via een zogenaamde rolling code die zichzelf wijzigt na ieder gebruik en daardoor nagenoeg onkraakbaar is.

Standaard wordt bij elke aandrijving één handzender geleverd, maar uiteraard zijn extra handzenders optioneel. Bovendien zijn andere accessoires zoals wandzenders en codeklavieren verkrijgbaar.

Beveiligingen

De aandrijving is voorzien van een aantal beveiligingen waaronder obstakeldetectie. Zo drukt de deur niet door mocht een persoon of voorwerp de beweging hinderen. Ook zorgt de aandrijving voor een vertraging op het eind van iedere sluitbeweging en bij poging tot inbraak activeert de motor zichzelf om de garagedeur te blokkeren. De aandrijving voldoet aan de Europese normen EN12453 en EN12445.

Mocht de elektriciteit uitvallen, dan kunt u met behulp van een gemakkelijke, handbediende noodontkoppeling de aandrijving ontgrendelen. Hierna is de deur handmatig te openen.

Nice, de Italiaanse kwaliteitsfabrikant

De Garagedeur Expert levert aandrijvingen van het gerenommeerde Italiaanse bedrijf Nice, welke in Europa een gevestigde naam heeft opgebouwd op het gebied van design en kwaliteit.

Nice heeft de ISO 9001-certificering verkregen; haar producten hebben de belangrijkste goedkeuringen behaald en zijn dankzij de producteigenschappen in overeenstemming met de meeste gangbare veiligheidsvoorschriften. Ook heeft het bedrijf één van de meest eervolle erkenning binnen Europa op het gebied van productdesign mogen ontvangen, de Compasso d'Oro 2001, en maken producten uit haar assortiment permanent deel uit van tentoonstellingen, zoals de handzender Very in het Museum voor Toegepaste Kunsten in Frankfurt.